Het beste van de Kweker

IMG_3918

Het beste van de Kweker

31 januari 2017 , In: Welkom , With: No Comments
3

‏hHerken je het wel eens?
Je wilt even je huis opvrolijken met een leuke plant omdat je visite krijgt of gewoon voor jezelf, alleen je komt tijd te kort om naar de bloemist te gaan.
Dan zit je bij “Het beste van de Kweker” goed, je klikt simpel op een leuke orchidee en zoekt een bijpassende pot uit en je krijgt het thuis opgestuurd direct vanuit de kweker zelf.

Ze geven ook op hun site leuke en inspirerende tips, over hoe je bijvoorbeeld de Phalaenopsis kunt decoreren in huis.
Dat kun je bijvoorbeeld doen door een aantal Phalaenopsis in een robuuste mand neer te zetten voor een meer landelijke uitstraling.
Of je gaat voor een industriële stijl door de Phalaenopsis in een stoere kist te vullen.
Erg leuke ideeën allemaal en divers!

Het Beste van de Kweker is meer dan alleen een online webshop, door hun werkwijze zijn ze zeer betrokken bij mens en milieu.De producten worden altijd dagvers en binnen 24 uur bezorgd zodat de kwaliteit van het product optimaal behouden blijft.

Zo hebben zij een verpakkingsspecialist gevonden die een speciale, volledig recyclebare, verpakking voor hun heeft ontwikkeld waarmee planten degelijk verpakt en beschermd zijn. Daarnaast maken ze gebruik van logistiek specialist PostNL, die de bestelling in perfecte staat kan afleveren.

Je zou denken dat deze planten erg veel verzorging nodig hebben, maar dat valt allemaal wel mee.
Met een beetje extra aandacht kunnen ze zelfs meerdere malen per jaar bloeien.
Wil je ook planten bestellen bij ”het beste van de kweker” dan is dit nu je kans want ,inside styling mag nu 20% korting geven met de volgende kortingscode ‘Blij20’.
De korting is geldig tot maart 2017

Laat een reactie achter of tag ons als je er eentje hebt besteld,
Xoxox Inside styling

Leave a Comment

There are no comments yet. Be the first to comment.

Chiara Erken

Blogger

Stylist op gebied van horeca en interieur. Als blogger hoop ik jullie te kunnen inspireren, met alles wat te maken heeft op het gebied van interieur en hotspots. Heb je leuke tips, of voor een eventuele samenwerking laat een berichtje achter. Vriendelijke groet, Chiara Erken

Instagram

Love Instagram! Follow me ♥

Bloglovin

Follow

Bloggers society

BlogSociety