Inside Styling kijkt binnen @Mirjam Hart

@Mirjam Hart

Inside Styling kijkt binnen @Mirjam Hart

17 juni 2017 , In: Welkom , With: No Comments
1
    @Woonkamer @mirjam Hart

BINNENKIJKEN IN EEN MOOIE BOHEMIAN HUIS IN HOORN.

Wat is nu leuker dan binnenkijken bij andere mensen thuis.
Om de zaterdag zetten we een instagrammer, blogger, of webshopeigenaar in het zonnetje met een leuke binnenkijker.
Dit keer kijken we binnen in het mooie bohemian huis van Mirjam Hart zij is blogger en tekstschrijver van o.a Een goed verhaal en De babyproject,en Bram werkzaam als business analist. Samen wonen ze daar met hun mooie gezin Noah van 11 jaar, Eli van 2 jaar en baby op komst Zussie (misschien is Mirjam al bevallen want ze is nu uitgerekend:-)

 

Dit gezellige, mooie bohemian  gezinswoning ligt in Hoorn. Eenmaal binnengekomen valt je gelijk op hoe mooi elke kamer gestyled is. De woonkamer straalt gelijk een bohemian style uit maar is ook knus en gezellig tegelijk met lekker veel licht dat binnenvalt.
We worden bij binnenkomst gelijk begroet door Mirjam en de lieve Eli die lekker aan het spelen is. Als we net binnenkomen tijdens lunchtijd vraagt Mirjam als we mee willen lunchen. Tijdens de lunch begint ze te vertellen hoe in ze in dit mooie huis is komen wonen.

 

Ik ben hier 6 jaar  geleden met Noah Joe komen wonen. Het was de bedoeling dat we niet lang in dit huis zouden blijven wonen. Uiteindelijk trok Bram bij ons in en 1 jaar later was ik zwanger van Eli. Naderhand  zijn we langzaam toch de woning gaan veranderen om er een gezellige gezinswoning te maken.

STIJL

De stijl van het huis kun je het beste omschrijven als bohemina/ethnic chic. Het huis heeft veel natuurlijk materialen die mooi gecombineerd zijn met zachtroze en okergeel, dit zijn Mirjam’s haar lievelingskleuren.
De slaapkamers van de jongens zijn stoer met een scandinavische touch.
Mirjam haar laatste projectje is de slaapkamer van zussie ”het meest geslaagde plekje in het huis” verteld Mirjam.
Het kamertje is oudroze gecombineerd met wit en zwart om het nog even stoerder te maken, de gele accenten maken het nog even aparter.

Als er iets in huis is wat opvalt is het wel de mooie groene kast in de woonkamer.
Deze kast die dierbaar is voor Mirjam heeft ze gekregen van haar oom en tante.
Het is zo’n sfeermaker vertelt Mirjam en solide met erg veel opbergruimte.
Maar ook de witte garderobekast van Timzowood in de gang en de roze buffetkast (een Marktplaatsvondst, zelf opgeknapt) in de keuken kan ik niet meer missen.

INRICHTING

Mirjam haalt haar inspiratie uit Instagram en woonbladen en door spulletjes die ze al heeft of door nieuwe spulletjes die ze koopt. Ze houdt er ook van om met meubels te schuiven voor een ander resultaat.Soms kan het ook zijn dat ze in een keer besluit om de muren in een ander kleur te verven.
We zijn zo langzamerhand wel toe aan een iets groter huis, zegt Mirjam dus kijken we stiekem een beetje rond naar een mooi koophuis in de buurt dat we helemaal naar ons zin kunnen maken.

     

WISHLIST

Als we aan Mirjam vragen wat er nog boven aan haar lijstje staat zegt ze enthousiast: Een nieuwe bank! Onze bank zit onder de vlekken, is behoorlijk verkleurd en de kussens zijn niet meer goed op te kloppen. Maar met drie kids in huis vind ik het zonde om nu al een nieuw exemplaar aan te schaffen, want deze is nog geen 4 jaar oud. Ik zoek nog een mooie grote grand foulard om er overheen te gooien, zodat je niet ziet in wat voor staat hij is.
En als ik toch mag wensen…een nieuw, fijn matras voor ons bed lijkt me ook heerlijk!

 

SHOPPING

Als we Mirjam vragen als ze nog shop tips voor ons heeft, verteld ze vrolijk.
Ik shop graag bij kringloopwinkels, zoals Noppes. Ook vind ik veel mooie dingen op rommelmarkten en op Marktplaats. Daarnaast koop ik ook veel bij Karwei (terwijl vriendlief voor nuttige schroefjes en moertjes gaat, snuffel ik graag bij de accessoires), Basiclabel en Sissy-Boy.

BINNENKIJKEN

De tijd vliegt voorbi,j na een lekker lunch vraag ik haar bij wie ze zelf graag wilt binnenkijken.
Oh, zegt ze, ik zou graag nog bij Souraya van Binti Home willen kijken. Ik heb de verhuizing en verbouwing van het nieuwe huis in Egypte van op de voet gevolgd op YouTube en haar blog. Ik zou daar graag eens een kijkje willen nemen, want ik vind haar stijl echt heel inspirerend! Bovendien lijkt een reisje naar Egypte me ook niet verkeerd!

Xoxox Inside Styling

 

SHOPPINGLIST

Bank en stoel – Basiclabel

Witte kastje – Jolandelijk

Eettafel en stoelen – Basiclabel

Zwart wit behang -kwantum

Lampenkap – Xenos

Consolesaan – Timzowood

Leave a Comment

There are no comments yet. Be the first to comment.

Chiara Erken

Blogger

Stylist op gebied van horeca en interieur. Als blogger hoop ik jullie te kunnen inspireren, met alles wat te maken heeft op het gebied van interieur en hotspots. Heb je leuke tips, of voor een eventuele samenwerking laat een berichtje achter. Vriendelijke groet, Chiara Erken

Instagram

Love Instagram! Follow me ♥

Bloglovin

Follow

Bloggers society

BlogSociety