Koffie drinken en shoppen @STIJLdepartment Ijburg

Bron: Stijldepartment

Koffie drinken en shoppen @STIJLdepartment Ijburg

1 september 2017 , In: Welkom , With: No Comments
1
    Bron: inside styling
Elke week stellen we jullie een nieuwe hotspot voor die je gezien moet hebben.
Want hoe leuk is het om elke week, een nieuwe eettentje, koffiebar, shop of musthave’s te ontdekken. En we geven je tips mee zodat je er gezellig in het weekend heen kan gaan om te shoppen.

 

 

Bron: inside styling

Dit keer zijn we op Ijburg beland bij STIJLdepartment.
STIJLdepartment is onlangs verhuisd van een kleinere winkel op Ijburglaan naar een grotere ruimte op IJburg vlakbij het Ijsselmeer. Er is een hippe koffiebar en onder het genot van een heerlijke kop koffie kun je er heerlijk shoppen voor je interieur of voor een leuk outfitje voor jezelf.
De stijl van STIJLdepartment kun je het beste omschrijven als Ibiza, bohemian, gezellig, en een ware hotspot om in te shoppen.

 

Bron: inside styling

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie stelden we Deborah van STIJLdepartment een paar korte vragen. Ze begint enthousiast te vertellen hoe STIJLdepartment begonnen. Ik ben 4 jaar geleden begonnen met het concept en het idee van STIJLdepartment. Nathali Meurs-Pas van House for Interior heeft me geholpen een mooi plan te maken en met de realisatie. Wat begonnen is als een webshop met tassen en sieraden is nu uitgegroeid tot deze conceptstore. Er zijn nu 4 mensen in dienst. Het is een heel fijn team van enthousiaste mensen die snappen wat ik wil neerzetten.

 

Na even een paar foto’s te hebben genomen van de winkel verteld Deborah ons ook waar ze haar inspiratie vandaan haalt.
Ik heb altijd veel ideeën in mijn hoofd. Als ik iets bedenk, voer ik het meestal gelijk uit. Het interieur had ik al voor ogen toen ik in het casco pand ging kijken. Ik wist gelijk hoe t moest worden in mijnn hoofd en zo is het ook geworden.
Als je het pand binnenkomt dan proef je ook gelijk de sfeer de serene en bohemian stijl.

Bon: Inside styling

Naast dat Stijldepartment kleding verkoopt, hebben ze ook een shop-in-shop, met interieurspullen genaamd House for Interior, waarvan Nathali Meurs-Pas de eigenaresse van is . House for interior heeft ook een eigen webshop https://www.houseforinterior.com/ neem daar eens een kijkje ze verkopen daar ook leuke interieur artikelen van o.a House of Rym, House Doctor en Figr1.
Daarnaast heeft STIJLdepartment ook een eigen koffie department. Alles onder een dak, dat noemen wij nog eens relax shoppen.

Wij vroegen ons af wat het betekent het om een eigen winkel te hebben. Het runnen van een winkel is pittig in deze tijd maar ik word er ook heel blij van. Je werkt keihard maar wel voor jezelf. Dat vind ik het fijne van het hebben van een eigen onderneming. Dus de vrijheid aan de ene kant en de regels en druk zijn aan de andere kant. Ik word wel heel blij als ik zie hoe blij mijn klanten juist worden van Stijldepartment. Dat je ’s ochtends aan komt lopen en het terras lekker vol zit met blije mensen, of dat een klant erg enthousiast wordt van onze adviezen en hulp

 Als we aan Deborah vragen wat haar toekomstbeeld is betreft STIJLdepartment zegt ze erg enthousiast.  Op dit moment wil ik me focussen op het perfectioneren van het concept en zorgen dat alles goed verloopt. Over 5 jaar wil ik wel op Ibiza gaan wonen en daar een winkel beginnen. Dan koop ik een ouwe jeep en ga ik lekker over t eiland crossen.

 

Na een gezellige ochtend, hebben we ons voorgenomen om zeker vaker een bezoek te brengen aan deze gezellige en mooie Place to be ”STIJLdepartment”. Volgens ons een echte aanrader.

XOXOX

Inside styling

 

Leave a Comment

There are no comments yet. Be the first to comment.

Chiara Erken

Blogger

Stylist op gebied van horeca en interieur. Als blogger hoop ik jullie te kunnen inspireren, met alles wat te maken heeft op het gebied van interieur en hotspots. Heb je leuke tips, of voor een eventuele samenwerking laat een berichtje achter. Vriendelijke groet, Chiara Erken

Instagram

Love Instagram! Follow me ♥

Bloglovin

Follow

Bloggers society

BlogSociety