5 Interieurtips voor thuiswerken.

Bron: Welk.nl

5 Interieurtips voor thuiswerken.

25 juli 2017 , In: Welkom , With: One Comment
0

Bron: vt wonen

We doen het meer dan ooit; werken vanuit huis. Met de komst van internet en duizenden handige apps hoeven we lang niet altijd meer in de file te staan om ons werk te doen. En wat is het heerlijk ontspannen om te werken in je eigen, vertrouwde huis. Tenminste; als je een fijne werkplek hebt. In de woonkamer, of met de luxe van een eigen werkruimte op zolder. Vijf tips om je interieur aan te passen op ‘het nieuwe werken’.

Een léuk bureau
Vroeger had je niet zoveel keuze bij het winkelen naar een bureau. Hout, glas, misschien een keertje rood kunststof; maar meestal met een eenvoudig design zonder sfeer of karakter. Dat is nu wel anders! Speur maar eens op internet en laat je verrassen door de grote hoeveelheid originele, kleurrijke, speelse en stijlvolle bureaus. Het grote voordeel? Een schattig klein bureautje van mangohout -met retro gekleurde lades!- staat een stúk gezelliger in je woonkamer dan een zakelijk model. En met een beetje geluk vind je er ook nog een sfeervolle bureaustoel bij.

Bron: Pinterest

 

Een  bank in je werkkamer
Een bank is vast niet het eerste waar je aan denkt wanneer je de werkkamer inricht, maar het is écht een aanrader! Het menselijk lichaam is er niet op gebouwd continu in een hoek van 90 graden te zitten, en met een bank naast je bureau neem je toch net wat vaker pauze. Beentjes omhoog, even ontspannen, en je werkt daarna weer een stuk geconcentreerd. Ook voor werkbesprekingen is een bank ideaal! En er is keuze te over. Van design banken voor een zakelijke sfeer tot een knusse, retro tweezitsbank voor de inspiratiemomentjes.

 

Blauw, groen, paars..
Kies bewust welke kleuren je gebruikt in je werkruimte. Een groene muur roept een natuurlijke sfeer op en geeft zo rust; ook blauw helpt daarbij. Paars prikkelt de inspiratie, rood geeft energie… Wat doet een kleur met jou, en waar heb jij behoefte aan tijdens het werken?

 

Bron: the design place

Opgeruimd staat netjes!
Erg belangrijk; houd je werkruimte netjes opgeruimd. Dan kun je er vervolgens prima met papieren gaan strooien, maar het scheelt enorm als de basis rust uitstraalt. Werk je in de woonkamer? Wijs één kast aan die speciaal voor werk gerelateerde rommeltjes is. Heb je een aparte werkruimte? Heerlijk, dan kun je een flinke kast met verschillende lades en deuren aanschaffen. Of kies voor opbergmanden en bakjes; zolang je voor elk onderwerp maar een eigen plek hebt!

 

 

Personalize…
Geef je werkplek een persoonlijke touch. Iets waar je blij van wordt. Want met een positieve stemming gaat werken ook gemakkelijker. Wat trekt jou uit een dipje; een vintage poster, een verzameling kinderboeken, een foto van je favoriete vakantiebestemming?

XOXOX Inside styling

Leave a Comment

  1. Ik vind die stijl echt supertof, ik weet alleen niet of ik er geconcentreerd bij kan werken. Ik zou me veel te veel in een relaxstand bevinden en lekker genieten van m’n werkplek 🙂

Chiara Erken

Blogger

Stylist op gebied van horeca en interieur. Als blogger hoop ik jullie te kunnen inspireren, met alles wat te maken heeft op het gebied van interieur en hotspots. Heb je leuke tips, of voor een eventuele samenwerking laat een berichtje achter. Vriendelijke groet, Chiara Erken

Instagram

Love Instagram! Follow me ♥

Bloglovin

Follow

Bloggers society

BlogSociety